gfhs logotype c

Syvecka – Lappteknik/Quiltning

11–16 juni Kursen är fullbokad men vi tar emot ansökningar för reservplatser.lappteknik webb

Ta med dina syvänner eller kom ensam och var med på kurs på folkhögskolan i Hemse. Om du är nybörjare eller van spelar ingen roll! Vi erbjuder hjälp med att slutföra gamla projekt, visar och ger tips på olika sätt att sy lappteknik, både små och stora projekt. Att sy en väska, necessär eller ryggsäck finns också som alternativ. Har du något som du vill sy, men fastnat eller inte kommit igång finns möjligheter att fixa det. Varmt välkomna till en härlig vecka med mycket skratt, glädje och framför allt möjligheten att sy hela dagarna med andra likasinnade!

Kursplats Hemse

Kurstid 11/6 kl 09 – 16/6 kl 15

Ansökningstid Ansökan och anmälningsavgift (700 kr) ska vara skolan tillhanda senast 29 april. Anmälningsavgiften sätts in på plusgironummer 377111-0, Gotlands folkhögskola.

Material Information om material meddelas deltagarna per brev.

Exkursion En kulturhistorisk utflykt på temat hantverk och natur ingår.

Anmälan direkt från hemsidan via webbformulär eller genom ansökningsblankett Kursen är fullbokad men vi tar emot ansökningar för reservplatser.

Kostnader Internatdeltagare: 4 375 kr (plats i dubbelrum), enkelrumstillägg: 150 kr/natt. Externatdeltagare: 1 930 kr.

Ledare Eva Thorén, tel: 070-538 34 32, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Kursansvarig Kerstin Widell, tel: 0498-26 20 81, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.  

Läs också Allmän kursinformation

Languages