gfhs logotype c

header sommar

Sommarkurser

Välkommen till våra spännande kurser sommaren 2017!

Här hittar du hela vårt utbud av sommarkurser. De är sorterade efter den månad de startar. Klicka på kursens namn så finner du det mesta om kursen. OBS! att alla kurser (utom Flora och fauna på Stora Karlsö) har kursplats Hemse. Önskas ytterligare information om kurserna, kontakta gärna respektive kursansvarig handledare.

Du anmäler dig till våra kurser direkt via webbformuläret Anmäl dig direkt till en sommarkurs eller via anmälningsblanketten som du skriver ut och sänder med posten, se även rutorna till höger på sidan. Saknar du skrivare, hör av dig till oss på folkhögskolan så skickar vi anmälningblanketter.

OBS! Anmälan är komplett när vi fått både din anmälan och anmälningsavgiften om 700 kronor. Du som inte betalar in anmälningsavgiften i samband med anmälan riskerar att förlora din plats i kön. Anmälningsavgiften sätts in på plusgironummer 377111-0, Gotlands folkhögskola. Skriv kursens namn samt ditt eget namn i samband med betalningen. Anmälningsavgiften dras sedan av från slutbetalningen.

Vi bekräftar din anmälan med ett vykort hem i din brevlåda. Om du inte fått något vykort inom 2 veckor, var snäll och kontakta oss på tel 0498-203650 eller e-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Du är också välkommen att beställa våra kurskataloger för leverans hem i brevlådan. Klicka på KURSER/Beställ våra kurskataloger, där hittar du beställningsformuläret.

Observera att när du är antagen till en kurs och ska boka färjebiljett till Gotland rekommenderar vi alltid att boka med flexibel av- och ombokning.

Välkommen med din anmälan!

Sommarkurser 2017

Flora och fauna på Stora Karlsö 24-28 maj    – Denna kurs är full men det går bra att anmäla sig till reservplats i händelse av återbud.

Upplev södra Gotland till fots 5–10 juni – Kursen är inställd!

Mat- och kulturresa på Gotland 12-16 juni– Kursen är inställd!

Pianokurs 17-22 juni – Kursen är inställd!

Medeltiden på Gotland 18-22 juni 

Lappteknik; Japansk flätning och applikation 27 juni-2 juli 

Almedalsveckan 2-5 juli

Södra Gotland på cykel 10-14 juli – Denna kurs är full men det går bra att anmäla sig till reservplats i händelse av återbud.

Irländsk folkmusik och Svensk folkmusik 10-14 juli

Fjärilar och natur på Gotland 16-21 juli

Improvisationsteater, grundkurs 24-28 juli  – Denna kurs är full men det går bra att anmäla sig till reservplats i händelse av återbud.

Improvisationsteater, fortsättningskurs 29 juli-2 augusti – Denna kurs är full men det går bra att anmäla sig till reservplats i händelse av återbud.

Gotländsk kyrkokonst 29 juli-2 augusti

Landskapsmåleri 6-13 augusti – Denna kurs är full men det går bra att anmäla sig till reservplats i händelse av återbud.

 

 

Bra att veta

  • Plats: Hemse
  • Kurstid: Varierande korta kurser från maj-augusti.

Information